Høreapparat der matcher din hørenedsættelse

Har du en mistanke om, at du skal have høreapparat?

Har du en hørenedsættelse, eller en mistanke herom? Hvis du har en nedsat hørelse, kan et høreapparat være en god investering i din livskvalitet. Besøg min uafhængige høreklinik, Tranbjerg Hørecenter, og få foretaget en undersøgelse af din hørelse. Har du et høretab, finder vi sammen et apparat, der matcher dine behov. Du kan vælge mellem mange forskellige typer af høreapparater fra forskellige forhandlere – f.eks. Oticon høreapparater og Phonak høreapparater.

Min butik er beliggende i Tranbjerg, og derfor har jeg mange klienter fra hele lokalområdet i og omkring Skanderborg og Aarhus. Har du ikke fysisk mulighed for at komme til mig, kommer jeg også gerne hjem til dig. Jeg tilbyder hjemmebesøg den 2. onsdag i måneden, og vær opmærksom på, at der beregnes et kørselsgebyr i forbindelse med hjemmebesøg. Derudover tilbyder jeg min hjælp på Samsø den sidste onsdag i måneden.

Jeg foretager en gratis høretest

For at afdække hvilket høreapparat, der vil passe til dig baseret på din hørenedsættelse, foretager jeg en gratis og helt uforpligtende høretest. I forbindelse med testen snakker vi om din hørelse samt dine ønsker og behov. Efterfølgende kan du afprøve et høreapparat, der passer til lige netop dig, din hørelse og dine behov.

Prøv et høreapparat i op til 30 dage – gratis og uforpligtende

Hos mig har du mulighed for at prøve et høreapparat helt gratis og uforpligtende i op til 30 dage. På den måde kan du prøve det derhjemme i dine trygge og vante omgivelser, inden du beslutter dig for, om du ønsker at købe det.

Beslutter du dig for at købe et af mine høreapparater, tilbyder jeg altid fordelagtige priser.

Fri service i 4 år ved køb af høreapparat hos mig

Jeg tilbyder fri service i 4 år, hvis du køber et høreapparat gennem mig. Det betyder bl.a., at du gratis kan få tilpasset apparatet løbende i takt med, at din hørelse evt. bliver forringet, eller at dine behov ændrer sig.

Forskellige typer – Oticon høreapparater og Phonak høreapparater

Jeg tilbyder høreapparater fra en række forskellige leverandører, og jeg har helt sikkert  et der passer til dig. Jeg har bl.a. Oticon høreapparater og Phonak høreapparater. At jeg forhandler apparater fra forskellige leverandører, giver dig mulighed for at afprøve flere forskellige mærker, inden du beslutter dig.

Derudover findes der forskellige typer af høreapparater. Læs mere om de forskellige typer nedenfor.

RIC-apparat (Receiver In Canal)

Dette er et lille og diskret apparat bag øret med en tynd ledning og en passende dome/tip, der skal ind i øregangen. Denne type høreapparat egner sig til de fleste høretab og øregange. Det er den løsning, de fleste bruger.

Det er behageligt at have på, og farven kan tilpasses til din hår- eller hudfarve – eller evt. brillestang. Lyden opfanges i mikrofonerne, der sidder i apparatet bag ved øret, og bearbejdes og sendes via ledningen til højtaleren, som sidder i øregangen.

I-øret-apparat

Denne type høreapparat findes i forskellige varianter – f.eks. CIC (Complete In Canal) eller ITC (In The Canal). Det sidder i øregangen og kan være nærmest usynligt. Det kræver dog en passende størrelse øregang, og samtidigt har graden af høretabet også betydning for, om i-øret-apparatet anbefales.

Man laver en afstøbning af øret, så høreapparatet bliver formstøbt til dit øre. Både mikrofon og højtaler sidder inde i øregangen.

BTE-apparat (Behind The Ear)

Denne type er et høreapparat bag ved øret – med en lydslange, der går ned til øregangen. På lydslangen monteres en støbt øreprop eller en dome/tip, som sidder i øregangen. Både mikrofon og højtaler sidder bag øret.

Bestil tid til undersøgelse for høretab

Kontakt mig og bestil tid til en høretest samt en snak om dine behov. 

Har du spørgsmål, eller ønsker du en pris på et høreapparat, er du naturligvis også velkommen til at kontakte mig

Jeg tilbyder gerne rådgivning i forbindelse med valg af model – og når du f.eks. skal vælge mellem Oticon høreapparater, Phonak høreapparater, eller et af de andre mærker jeg forhandler. 

​Jeg ser frem til at hjælpe dig!​ Og jeg er først tilfreds, når du er tilfreds.

​Samarbejdspartnere

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Tranbjerg Hørecenter

Kirketorvet 5b, 8310 Tranbjerg J

CVR: 40822828

Læs Tranbjerg Hørecenters Privatlivspolitik

 Kontaktoplysninger

Telefon: 4215 3211

E-mail: info@tranbjerghc.dk

Telefontider:

Mandag - fredag: 09.00 - 17.00

Lørdag og søn- og helligdage: lukket

Mails besvares hverdage, hurtigst muligt eller indenfor 24 timer.

Se også åbningstider her

Tilmeld dig nyhedsbrev