Høreapparat der matcher din hørenedsættelse

Besøg min butik eller lad mig komme til dig

Har du en hørenedsættelse, eller har du en mistanke herom? 

Hvis du har en nedsat hørelse, så kan et høreapparat være en rigtig god investering i din livskvalitet. 

Besøg min uafhængige høreklinik, Tranbjerg Hørecenter, og få foretaget en undersøgelse af din hørelse. Har du et høretab, finder vi sammen et høreapparat, der matcher dine behov. 

​Min butik er beliggende i Tranbjerg, og jeg har derfor mange klienter, der kommer fra lokalområdet, Højbjerg, Aarhus og omegn. Derudover er jeg på Samsø ​den sidste onsdag i måneden i medborgerhuset, Tranebjerg på Samsø. Har du ikke fysisk mulighed for at komme til mig, så kommer jeg gerne hjem til dig. 

Typer høreapparater

Der findes forskellige typer høreapparater. En af typerne er RIC-apparat (Receiver In Canal). Et lille, diskret apparat bag øret med en tynd ledning og en passende dome/tip, der skal ind i øregangen. Denne type egner sig til de fleste høretab og øregange. Det er den løsning, de fleste bruger. Det er behageligt at have på, og farven kan tilpasses til din hår- eller hudfarve, eller evt. brillestang. Lyden opfanges i mikrofonerne, der sidder i apparatet bag ved øret, og bearbejdes og sendes via ledningen til højttaleren, som sidder i øregangen.

En anden type høreapparat er i-øret apparat, som findes i forskellige varianter. F.eks. CIC (Complet In Canal), eller ITC (In The Canal). Det sidder i øregangen og kan være nærmest usynligt. Det kræver dog en passende størrelse øregang, og samtidig har høretabet også betydning for, om i-øret apparater anbefales. Man laver en afstøbning af øret, så høreapparatet bliver formstøbt til dit øre. Både mikrofon og højttaler sidder inde i øregangen.

En tredje type er BTE-apparat (Behind The Ear). Et apparat bag ved øret, med en lydslange, der går ned til øregangen. På lydslangen monteres en støbt øreprop eller en dome/tip, som sidder i øregangen. Både mikrofon og højttaler sidder bag øret.

Jeg foretager en gratis høretest

For at afdække hvilket høreapparat der vil passe til dig baseret ud fra din hørenedsættelse, foretager jeg en gratis og helt uforpligtende høretest. I forbindelse med testen snakker vi om din hørelse samt dine ønsker og behov, og efterfølgende kan du afprøve et høreapparat, der passer til lige netop dig, din hørelse og dine behov.

Prøv et høreapparat i op til 30 dage – gratis og uforpligtende

Hos mig har du mulighed for at prøve et høreapparat helt gratis og uforpligtende i op til 30 dage. På den måde kan du prøve det derhjemme i dine trygge og vante omgivelser, inden du beslutter dig for, om du ønsker at købe det.

Beslutter du dig for at købe et af mine høreapparater, tilbyder jeg altid fordelagtige priser.

Høreapparater fra flere forskellige leverandører

Jeg tilbyder høreapparater fra en række forskellige leverandører, og jeg har helt sikkert også et høreapparat til dig. 

At jeg forhandler høreapparater fra forskellige leverandører giver dig mulighed for at afprøve flere forskellige mærker, inden du beslutter dig for, hvilken model du skal vælge.​

Jeg tilbyder fri service i 4 år ved køb af et høreapparat hos mig

Jeg tilbyder fri service i 4 år, hvis du køber et høreapparat gennem min butik. Det betyder blandt andet, at du gratis kan få tilpasset dit høreapparat løbende i takt med, at din hørelse eventuelt bliver forringet, eller at dine behov ændrer sig.

Bestil tid til en høretest og en snak om dine behov

Kontakt mig og book en tid til en høretest samt en snak om dine behov. 

Har du spørgsmål, eller ønsker du en pris på et høreapparat, er du naturligvis også velkommen til at kontakte mig.

​Samarbejdspartnere

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Tranbjerg Hørecenter

Tranbjerg Hovedgade 5, 8310 Tranbjerg J

Klik her for rutevejledning

CVR: 40822828

Kontaktoplysninger

Telefon (ring): 4215 3211

Telefon (SMS): 6140 4698

E-mail: info@tranbjerghc.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.45 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares hverdage, hurtigst muligt eller indenfor 24 timer.

Se også åbningstider her